Recenzje
Ostatni kawałek
Nowy
Šaty Mademoisele - pink
143 zł
Zaloguj się
Formularz logowania
RejestracjaZapomniane hasło
Koszyk

Recenze Zákazníků

10%
Klient
24.05.2022 11:53:24
Opinie
18/5 jsem zasílala platbu a zboží stále nemám doručené. Paní neodpovídá ani na meily, které jsem jí zaslala. Dle ostatních recenzí je to u paní asi denním pořádku,což mě moc mrzí, protože bych v jiném případě dále ráda tady nakupovala.
Plusy
Minusy
100%
Klient
24.05.2022 11:53:24
Opinie
Bezvadný obchod
Plusy
Minusy
100%
Klient
24.05.2022 11:53:24
Opinie
Mám velmi dobré zkušenosti s obchodem.
Plusy
Minusy
30%
Klient
24.05.2022 11:53:24
Opinie
Dříve bylo vše v pořádku, ale poslední dva měsíce nikdy nepřijde vše co jsem si objednala i když to bylo skladem a dlouhá čekací doba než zboží dorazí Snažit se dovolat na uvedené číslo je zbytečné. Nikdo to nezvedá.
Plusy
Minusy
90%
Klient
24.05.2022 11:53:24
Opinie
Zboží přišlo v pořádku, bylo kvalitní. U manžela sklidilo úspěch. Jeden kousek mi bohužel neseděl, tak jsem jej poslala zpět a vrácení peněz prošlo také na jedničku. Určitě se do obchodu vrátím ;)
Plusy
Minusy
10%
Klient
24.05.2022 11:53:24
Opinie
Už je to téměř měsíc, co s obchodem řeším...stále mi posílají číslo zásilky. peníze poslány převodem za 2 objednávky přes 3000,- korun, na Zásilkovně visí, že zboží k přepravě nebylo dodáno obchodem k přepravě... do dnešního dne nemám nic :-((
Plusy
Minusy
80%
Klient
24.05.2022 11:53:24
Opinie
Plusy
Kraťasy jsou moc krásný
Minusy
Nesedí vůbec velikost
100%
Bibiana
Hrabušice, Spišská Nová Ves, Košický kraj
24.05.2022 11:53:24
Opinie
Ďakujem krásne ja doslova Milujem vašu módu vďaka za to že aj obyčajná žena si môže dovoliť mať v skrini vždy top kúsky
Plusy
Krásne kúsky za úžastne ceny
Minusy
Žiadne
100%
Hana
Frýdlant (okr. Liberec)
24.05.2022 11:53:24
Opinie
Vše na výbornou !!!
Plusy
Velká spokojenost !!!
Minusy
Žádné !!!